Wednesday, October 9, 2013

Red October sunette.bridgejoiro


 https://www.facebook.com/sunette.bridges.9

Morgen wereldwijd acties tegen de Plaasmoorden in Zuid-Afrika, ook in Vlaanderen en Nederland! Doe mee!

 Morgen, donderdag 10 oktober, is een bijzondere dag voor de blanke Zuid-Afrikanen. Om 12.30 uur zullen symbolisch en wereldwijd rode ballonnen opgelaten worden om de moorden in Zuid-Afrika door zwarten op blanken aan te klagen. In 2013 werden er al 151 Zuid-Afrikanen koelbloedig door zwarten vermoord enkel en alleen omdat ze blank zijn.

De linkse en politiek-correcte wereld veroordelen deze moorden niet, omdat ze vinden dat het een gerechtvaardigde wraak is vanwege de Apartheid. Ze weigeren in te zien dat de Apartheid een systeem was van gescheiden ontwikkeling. Anderzijds zijn deze heren en dames ziende blind voor het feit dat de vermoordde blanken weinig tot niets te maken hebben met de Apartheid.


Wie mee actie wil voeren in Vlaanderen en Nederland kan dat! Voor de actie in Nederland kan je je aanmelden via info@idverzet.org. Omwille van mogelijke tegenacties wordt de locatie en het uur stil gehouden. Actief links in Nederland is wél nog actief en bijlange na niet zo dood als hier in Vlaanderen.
Voor de Vlaamse actie trekken we naar het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Brussel. Spijtig genoeg ligt de Zuid-Afrikaanse ambassade in een zone waar geen actie mag gevoerd worden. De Vlaamse militanten, die de Zuid-Afrikaanse blanken een hart onder de riem willen steken, verzamelen om 11.30 uur aan het Koningsplein in Brussel. Daarna wordt gezamenlijk naar het Ministerie gewandeld. Deze actie is een initiatief van NSV! en Voorpost. Probeer dus om aanwezig te zijn!
En voor diegene die nog zouden twijfelen aan de ernst van de situatie in Zuid-Afrika, geven we onderstaande namen mee van de vermoordden in 2013. Dit zijn slechts ‘enkelen’ van de vele duizenden die al jaren om puur racistische motieven worden vermoord.

On 10 Red October we will stage a march from the Pretoria Art Museum in Wessels Street to the Union Building.

The event will commence at 10am and we will start our march at 11am. After gathering on the grounds of the Union Building, we will hand over a Memorandum to the Presidency at 12.30 and disperse at 1pm.

Please invite all your friends and join us in this VERY important march.

For more information on the event, please follow our FB page where we will update regularly.

https://www.facebook.com/redoctober2013

No comments:

Post a Comment